Rekruttering

I Ørskov Rekruttering arbejder vi med lederrekruttering gennem afdækning af afdelingsprofiler og lederprofiler. Vi benytter forskellige metoder til forskellige niveauer. Vi er bl.a. DISC certificeret.

Oftest rekrutterer vi på toplederniveau, men flere og flere benytter os også til opgaver, hvor der skal findes medarbejdere på mellemlederniveau.


Vi har også stået for ansættelse af medarbejdere til hele organisationer.

Vi arbejder ligeledes med headhunting, hvis det er nødvendigt, men vi foretrækker at finde kandidater, som selv søger via stillingsopslag.

Vi har et større antal mulige lederemner, der har ønsket at stå i vore kartoteker.

 

NYT produkt fra Annie og Gunnar Ørskov:

Hvor vil du hen du ? - Mens vi venter

Mens du venter på en vaccine, venter på at få dit gamle liv tilbage, venter på et nyt job eller går og venter på om lidt ikke at have et job, eller hvis du lige nu overvejer, om du jobmæssigt er det rigtige sted, i forhold til det job du kunne ønske dig, måske er du i tvivl om, hvad du kunne tænke dig, eller hvor du jobmæssigt kunne have det godt og falde ind.

Hvis vi bare venter, bliver ventetid ofte kun til passiv spildtid, men hvis du bruger ventetid til af blive afklaret, måske blive klogere på dig selv og dine muligheder, så er spildtid blevet til aktiv udviklingstid, og så er tiden jo ikke spildt.

Du kan hos os få 3 personlige profiltest (en elektronisk og to sammen med os), hvor vi mødes en til en for personlig tilbagemelding på test samt en dialogtime, hvor vi taler om hvad nu? Hvis du ønsker det, kan vi mødes igen et par måneder senere til et nyt dialogmøde. Der kan også holdes telefon-/skypemøder undervejs.

Vi har i 25 år arbejdet med rekruttering, hvor vi hjælper virksomheder med at finde den rette medarbejder, og vi har gennem årene udviklet en rigtig god ”testpakke”, som omkring 5.000 personer har prøvet med stor succes, også dem, der ikke fik jobbet tilbagemelder tilfredshed, fordi de under test og  tilbagemelding er kommet positivt videre.

Da der i øjeblikket pga. Corona er en nedgang i vores foredragsvirksomhed, bl.a. fordi forsamlingsforbuddet stadig er der, og mange arrangementer aflyses på grund af pladsmangel. Derfor har vi fået tid til at tilbyde dette produkt til alle, hvilket vi ofte har haft lyst til, men ikke kunnet finde tid til, det har vi så nu.  

Gennem årene har vi haft flere, der har købt denne ydelse, ligeledes kan vi se flere ansøgere, der kommer til samtale medbringende egne test, og derfor er godt forberedt, når de skal forklare, hvorfor de har søgt jobbet. Vi ser også kandidater vokse, når det er dem, der sidder med testene, og derfor kan stille kvalificerede spørgsmål til mulighederne i det job de har søgt.

Ring på 4041 0555 og få en uforbindende snak om vores produkt, og de forskellige muligheder der er for at sammensætte netop det, som du har brug for.

Test 1: Grundtest med baggrund i dit holdningsmønster
Kr. 1.400,-

Test 2: En personprofil om personlighed med forskellige udgangspunkter
Kr. 2.900,- + en skriftlig tilbagemelding.

Test 3: En gruppeprofil - om dig i forhold til grupper/teams
Kr. 2.200,- + en skriftlig tilbagemelding.

Alle priser er inkl. moms og en personlig tilbagemelding

 

 

PERSONDATA

Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med rekrutteringsopgaver opbevarer personlige oplysninger (kontaktdata, testresultater, noter fra interviews, m.v.) i vores database, indtil en stilling er besat. Vi deler oplysningerne med kunden, som har givet os rekrutteringsopgaven.

Hvis man ikke ønsker, at vi skal opbevare disse oplysninger, skal man meddele os dette pr. mail.

De registrerede oplysninger slettes senest 6 måneder efter rekrutteringsforløbet er afsluttet.

Man kan til enhver tid tilbagekalde sit samtykke og bede om at få alle oplysninger slettet, hvilket vil ske straks efter anmodning.

Afdelinger

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Leder- og Organisationsudvikling

Petersmindevej 10
6900 Skjern

Tlf.: +45 97 35 13 55
E-mail: mail@orskovas.dk