Kurser og Foredrag

Ørskov Kurser og Foredrag arbejder med lederudvikling og indlæg på konferencer/seminarer internt i virksomheder eller ved åbne arrangementer.
Vi har erfaring fra arbejde med strategilægning, fusioner, konfliktløsning eller et indlæg som optakt til eller afslutning/finale på et længere forløb i en organisation/virksomhed. Et indlæg der er skræddersyet til den enkelte organisation/virksomhed.

Gå til Kurser og Foredrag

 

Foredrag

Foredragene er i dag så indarbejdede, at vi bliver booket til at holde disse over hele landet til konferencer, seminarer, indlæg på kurser, gå-hjem-møder eller for virksomheder/institutioner/medlemmer, der ønsker en festlig dag eller aften. Foredragene udføres med stor humor, bid, skarphed og et relevant seriøst indhold.
Flere har endog nomineret os til en af Danmark mest innovative indlægsholdere.

Kurser og lederudvikling

Ved konfliktløsning, fusioner og strategiændring sker der ofte en omorganisering. Hvilket kan kræve nye ledelseskompetencer – lederudvikling for hele virksomheden eller nye team dannelser, hvor man ønsker at skabe en tilpasset virksomhed uden at miste viden og motivation samt skabe grobund for kunsten, at blive forfremmet til leder af en afdeling, man før var menigt medlem af.
Derfor har vi udviklet forskellige ledelsesudviklingsforløb, både for øvede og uøvede.
Vi er med fra top til bund, vi kan skabe ny motivation gennem alle lag i en virksomhed, men også øge effektivitet samt mindske stress og sygefravær.

Alle vore er kurser er praktisk orienteret, bygget på cases og niveautilpassede for den enkelte deltager eller ledergruppe. Kurser kan afholdes hos os på Dommergården i Skjern, hos kunden eller på et konferencecenter.
Vi har også et kursussted i Sydfrankrig 20 km fra Nice, som er et kapitel for sig. Her afholder vi 5 dages intensive åbne kurser for ledere, ledergrupper eller bestyrelser. 

Seriøsitet, professionelle, velforberedt, skarp, stor psykologisk indsigt, godt humør, stor humor, utrættelige og altid udviklingsorienteret er ord, der ofte sættes på os.

Gå til Kurser og Foredrag

Afdelinger

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Leder- og Organisationsudvikling

Petersmindevej 10
6900 Skjern

Tlf.: +45 97 35 13 55
E-mail: mail@orskovas.dk